El Jardí de l'Albarda

Fundem posseïx un jardí demostratiu en el terme municipal de Pedreguer, Alacant: el Jardí Mediterrani de l'Albarda, creat en 1990.

Amb una superfície de 50.000 m2, compta amb més de 700 espècies de plantes autòctones, algunes d'elles endèmiques. Un jardí que mostra la gran diversitat de la nostra flora, que destaca per la seua bellesa en cada una de les estacions, i que està gestionat amb els més estrictes criteris de sostenibilitat.

A més de la seua gran biodiversitat botànica, l'Albarda recrea la imatge dels antics jardins renaixentistes valencians, influenciats per la cultura àrab. Estes característiques han fet que el jardí estiga reconegut per la Universitat Politècnica de València i guardonat amb el premi Magister de Paisajismo l'any 2002.

Un model de referència en el món de la jardineria mediterrània pel que fa a la implantació o restauració de jardins, siguen públics o privats, a fi de preservar el nostre paisatge.

La finca l'Albarda està situada en el terme municipal de Pedreguer, municipi de la província d'Alacant i pròxim a la localitat de Dénia. Urbanització La Sella, C/ Baix Vinalopó, núm. 8.