Ser soci-col·laborador de Fundem

Per a assolir els objectius de la Fundació, és a dir, la compra i manteniment de terrenys amb alt interés ecològic per a la seua conservació integral, i el foment i divulgació de les possibilitats que oferix la flora autòctona mediterrània, és absolutament necessari el suport de socis-col·laboradors per mitjà de donacions establides com a quotes anuals. Els diners de les dites donacions es destina exclusivament a l'adquisició de terrenys.

Ser soci-col·laborador de Fundem oferix:

  • Contribuir en la compra de terrenys d'alt valor ecològic per a la seua conservació integral i la gestió responsable del territori, per mitjà de la donació establida com a quota anual.
  • Visitar de forma gratuïta el Jardí Mediterrani de l'Albarda, jardí demostratiu i exemple de la bellesa que pot aportar la nostra rica biodiversitat.
  • Tindre descomptes en aquelles activitats que porten associada una quantia econòmica: cursos, concerts, excursiones,...
  • Rebre informació de les nostres activitats a través de correu electrònic.
  • Obtindre deducció en la declaració de la renda. Coneix els beneficis fiscals.

Per a col·laborar amb Fundem, fa falta omplir el següent formulari d'inscripció.

Pots seleccionar més d'un idioma

Forma de realitzar la donació económica: domiciliació bancaria.

Exemple: ES8521030166321234567890He llegit les condicions de Fundem.


Si té qualsevol pregunta no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o del telèfon 96 352 30 99

 

Fundem - Fundación Enrique Montoliu
Copyright © 1996-2014 Fundem