Excursión a nuestra finca en Benimantell

José Antonio Larrosa, geógrafo de la Universidad de Alicante, socio de Fundem y custodio de la finca, nos dará a conocer el entorno, nos mostrará los trabajos realizados en la finca y nos explicará las propuestas de futuro. Además, durante la visita a la finca, tenemos planteado hacer una pequeña plantación de lentiscos (pistacia lenticus) en uno de los bancales recuperados recientemente. A continuación, puedes ver toda la información.

EXCURSIÓ MAS DEL PERAIRE (CASTELLÓ)

 

VISITA ALS TERRENYS DE FUNDEM AL MAS DEL PERAIRE 

Aquest any visitarem els terrenys de FUNDEM al Mas del Peraire el cap de setmana del 17 i 18 de novembre. Aquest any es molt especial perquè disfrutarem de la alliberació de diversos crebalòs per part de la Conselleria de Medi Ambient. Ens podeu acompanyar un dia o dos, passant la nit a la zona. Després et recomanarem lloc on menjar i dormir.

A continuació et detallem les jornades:

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE
Visita a la finca del Mas del Peraire

Lloc de trobada: a Fredes, al principi de la pista forestal

Hora: 10 h.

Durada: 3-4 hores.

Excursió a peu per l'interior de la finca del Peraire, sortida des de l'accés de la Pineda Pla i recorregut pels boscos de pi roig i negral. Durant el passeig pararem per a divisar la alliberació de diversos exemplars de crebalòs. Assistiran representats de la Generalitat Valenciana. 

Explicació dels projectes iniciats a la finca, com la parcel·la experimental del projecte Agroforesta, el LIFE Renaix el Bosc i la reintroducció del crebalòs.

 

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE
Excursió al barranc de l'Avellanar i bosc de til·lers de Coratxà

Lloc de trobada: a l'entrada del Boixar

Hora: 10 h.

Durada: 3 hores

Recorregut circular d'uns 6 km de distància i 350 metres de desnivell positiu.

A la Tinença de Benifassà es conserven formacions boscoses amb la presència de til·lers, aurons, oms de muntanya, moixera, entre altres espècies d'interès.

Si hi ha prou vehicles 4x4 es pot accedir més a prop.

Què dur
S'aconsella als participants que porten roba de temporada, calçat adequat, impermeable, dinar i aigua.

Inscripció
Envia un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o WhatsApp al 696.975.290 amb les següents dades:
Nom i cognoms, DNI i data de naixement (de cada participant)
Preu inscripció (abonar en el mateix dia en punt de trobada): 3 € / dia en concepte d'assegurança d'accidents